Παρασκευή 19.07.2024

«Πράσινος τζόγος»: Βάλτε τώρα που… γυρίζει για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ – Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές για τους υποψηφίους

ΠΑΣΟΚ χωρίς… τζόγο είναι σαν να λέμε σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ποντάρισμα, πριν ακόμη μάθουμε όλους τους υποψηφίους. Το γράφω, για να μη βιαστούν κάποιοι εθισμένοι με τα στοιχήματα και αρχίζουν να ποντάρουν πριν από την ώρα τους για το νέο πρόεδρο του Κινήματος.

Σύμφωνα με τη Stoiximan, το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τον Χάρη Δούκα ως νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς η υποψηφιότητά του παίζεται με απόδοση μόλις 1,45. Δηλαδή, αν κάποιος ποντάρει ένα ευρώ και αναδειχθεί νικητής ο δήμαρχος Αθηναίων στις εσωκομματικές κάλπες, τότε θα πάρει πίσω 1 ευρώ και 45 λεπτά.

Αντίθετα, η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη δίνει απόδοση 3,50, ενώ αυτή του Παύλου Γερουλάνου δίνει 6,00 που είναι και η υψηλότερη. Τις ίδιες ακριβώς αποδόσεις έχει και η Novibet για τους τρεις υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ. Τις επόμενες ώρες θα προστεθεί και το όνομα της Μιλένας Αποστολάκη, αλλά και του Μιχάλη Κατρίνη που υπήρξε πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όσο ο Ανδρουλάκης ήταν αρχηγός, αλλά εκτός Βουλής. Αβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. Και των υποψηφίων, αλλά και όσων θέλουν να βγάλουν λεφτά από το ΠΑΣΟΚ, που είναι ακόμη… εδώ.

πηγή Από την στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ της έντυπης έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ