Παρασκευή 14.06.2024

Πολλά υποσχόμενη η υποψηφιότητα του Γιατρού Γιώργου Αμέντα

Στο πλαίσιο των συζητήσεων για τα ψηφοδέλτια και τους συνδυασμούς δεν πέρασε απαρατήρητη η υποψηφιότητα του Παθολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, Γιώργου Αμέντα, ο οποίος είναι δυναμικά στο πλευρό του Σταμάτη Κάρμαντζη και της «Σύμπραξης Δημιουργίας για τη Νέα Χίο». Ερωτηθείς ο ίδιος για την επιλογή του αυτή δηλώνει ενεργός πολίτης με αδιάλειπτο το ενδιαφέρον του για την πολιτική αλλάκαι ειδικότερα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή έμπνευσής του ο άνθρωπος και οι ανάγκες του και όραμά του η αλλαγή της εικόνας του νησιού με συνακόλουθη την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Θεωρεί θετικό δεδομένο την αυξανόμενη διάθεση των πολιτών για ενεργή συμμετοχή στα κοινά, ωστόσο, είναι απαραίτητος ο πολιτικός πολιτισμός μακριά από τοξικές συμπεριφορές και μηδενιστικές πρακτικές.

Τέλος, η πείρα, η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα του νυν Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη κρίνει ότι είναι σημαντικοί παράγοντες για να του δώσει ο λαός της Χίου εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσει το μεγάλο και πολύπλευρο έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ