Σάββατο 02.03.2024

«Πόλεμος» Νέας Αριστεράς – Πολάκη: «Ως εδώ με τον βούρκο της σκανδαλολογίας» απαντούν στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αφορμή η αναπαραγωγή δημοσιεύματος για την σύμβαση μεταξύ της κομματικής εφημερίδας «Αυγή» και του Ινστιτούτου «Eteron»

Απάντηση στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη έδωσαν πηγές προσκείμενες στην Νέα Αριστερά, με αφορμή την αναπαραγωγή δημοσιεύματος για την σύμβαση μεταξύ της κομματικής εφημερίδας «Αυγή» και του Ινστιτούτου «Eteron».

«Παραθέτω την είδηση με μόνο σχόλιο: ”Αυτοί ήταν οι του ηθικού πλεονεκτήματος των αρχών και αξιών της Αριστεράς”…..» σχολίασε ο Παύλος Πολακης με την Νέα Αριστερά να ανταπαντά πως «για τη νέα θρασύδειλη ανάρτηση του κ. Πολάκη, τον ενημερώνουμε ότι: Κανένα στέλεχος της Νέας Αριστεράς δεν είχε καμία σχέση, ούτε και γνώση των οικονομικών διαπραγματεύσεων και των συμβάσεων που συνάπτανε τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

polakis
«Εξάλλου, όπως προκύπτει από τα ήδη δημοσιευθέντα στοιχεία, η εν λόγω σύμβαση είχε καταληχθεί και συμφωνηθεί πριν καν τις δεύτερες εθνικές εκλογές του 2023» προσθέτουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν: «αν η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να ανακυκλώνει σενάρια Συνομωσίας για να δικαιολογήσει τα αδιέξοδά της, είναι δικό της πρόβλημα. Από την πλευρά μας , δεν θα αφήσουμε τίποτα αναπάντητο. Ως εδώ με τον βούρκο της σκανδαλολογίας».
Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ