Δευτέρα 02.10.2023

Πιέσεις και στον Κικίλια για να παραιτηθεί – Βαρύ το κλίμα γύρω από τον ίδιο

Αν και ο ίδιος δεν δείχνει καμία τέτοια διάθεση, το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκτός κυβέρνησης.

Μετά την παραίτηση του Μιλτιαδη Βαρβιτσιώτη, εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν κυβερνητικά  στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό, να θεωρούν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη και την υποβολή παραίτησης (και μάλιστα εντός της ημέρας) και του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Αν και ο ίδιος δεν δείχνει καμία τέτοια διάθεση, το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκτός κυβέρνησης. Μάλιστα από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή πληροφορούμαι ότι αν δεν το πράξει ο ίδιος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη (πριν ν’ανεβεί στην ΔΕΘ) να προχωρήσει στην καρατόμηση του Κικίλια.

Πάντως από το περιβάλλον του κ. Κικίλια δεν προκύπτει καμία απολύτως διάθεση παραίτησης. Απεναντίας θεωρούν ότι σ’ αυτή τη φάση εκείνο που προέχει είναι ο καλύτερος συντονισμός του υπουργείου.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ