ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ - 20/10/2023 - 1:00 μμ
Πιερρακάκης: Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία οι διαδραστικοί πίνακες
«Αν και πρωταγωνιστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι και οφείλει να είναι ο καθηγητής και ο δάσκαλος, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που πρέπει να παίξει και η τεχνολογία», τόνισε ο υπουργός Παιδείας
Οι διαδραστικοί πίνακες έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στα σχολεία και τη λειτουργία ενός τέτοιου είδε από κοντά ο κ. Πιερρακάκης που επισκέφτηκε το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Ηρακλείου.
«Είχα την ευκαιρία, μαζί με τους συνεργάτες μου να συνομιλήσω με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για το πώς αξιοποιείται ο διαδραστικός πίνακας στην εκπαιδευτική διαδικασία», είπε ο κ. Πιερρακάκης στις δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι «αν και πρωταγωνιστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι και οφείλει να είναι ο καθηγητής και ο δάσκαλος, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που πρέπει να παίξει και η τεχνολογία, για να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και να βοηθήσει τον καθηγητή και το δάσκαλό στη δουλειά του».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκλητική σπατάλη 104.000 ευρώ για τρεις παραστάσεις
15.07.2026 - 11:16 πμ
Υπογραφή Πρόσκλησης για Χίο
25.06.2026 - 10:08 πμ


















