Σάββατο 21.05.2022

Περιπτεράς διαπίστωσε ότι κάποιος είχε κλέψει σάντουιτς…

Στο περίπτερο στο κέντρο του Ηρακλείου ο περιπτεράς είναι απασχολημένος. Ύστερα από λίγο όταν γυρίζει το κεφάλι διαπιστώνει ότι κάτι έλειπε από την πραμάτεια του.

Κάποιος είχε προλάβει και είχε ξαφρίσει ένα σάντουιτς από τον πάγκο. Το μυστήριο λύθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αποφάσισε να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει γύρω από αυτό.

Ένα άλμα όλο χάρη

Και τότε αυτό που είδε δεν το πίστευε στα μάτια του. Μια πανέμορφη γκρίζα γάτα περιφέρεται γύρω από το περίπτερο. Κάποια στιγμή η γάτα εντοπίζει τα σάντουιτς και πηδάει με εξαιρετική χάρη πάνω στον πάγκο.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου η γάτα έχει γραπώσει το φαγητό και πηδάει πάλι έξω. Σαν να είχε καταλάβει ότι κάτι παράνομο έκανε, η γάτα – με το σάντουιτς στο στόμα- αρχίζει να τρέχει και εξαφανίζεται.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, δήλωσε στο Creta24 πως αν και έχει το περίπτερο 43 ολόκληρα χρόνια, δεν έχει δει αντίστοιχο περιστατικό. «Η γάτα «σάλταρε» πάνω στον πάγκο άρπαξε το σάντουιτς και έφυγε τρέχοντας», είπε τονίζοντας ότι δεν πρόλαβε όχι μόνο να «αντιδράσει» αλλά ούτε και να καταλάβει τι έγινε.

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ