Δευτέρα 24.06.2024

Περιοδεία κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Κεντρική Μακεδονία

Περιοδεία σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 με σειρά  συναντήσεων με πολίτες και παραγωγικούς φορείς στους Νομούς Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Σερρών.

Πέλλα

Στον Νομό Πέλλας θα περιοδεύσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, Σταύρος Μιχαηλίδης, Νάγια Γρηγοράκου, Χριστίνα Σταρακά, Μιλένα Αποστολάκη και Μπουρχάν Μπαράν. Στις 10.00 το πρωί θα επισκεφθούν την Επιχείρηση Πούρων Vamma Del Sol στην Κρύα Βρύση. Θα ακολουθήσει στις 11.30 συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και στις 12.30 συζήτηση με κατοίκους στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών. Το κλιμάκιο θα συναντηθεί στις 14.00 με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Προφήτη Ηλία και στις 15.00 θα έχει συνάντηση με τη Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου. Οι βουλευτές στις 19.30 θα περιοδεύσουν στην αγορά της Έδεσσας.

Πιερία

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτη Δουδωνή, Δημήτρη Μπιάγκη, Κατερίνα Σπυριδάκη, Λίτσα Λιακούλη και τον πρώην Υπουργό, Μιχάλη Καρχιμάκη θα βρεθεί στον Νομό Πιερίας. Στις 10.30 θα έχουν συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο και στις 11.30 με την Ένωση Ξενοδόχων στην Κατερίνη. Στις 12.00 θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Ολύμπου. Θα ακολουθήσει στις 13.00 επίσκεψη στη δημόσια δομή Ατόμων με Αναπηρία «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης». Στις 18.00 θα έχουν ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους στο Δίον.

Ημαθία

Περιοδεία στον Νομό Ημαθίας θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, Μανώλης Χνάρης, Απόστολος Πάνας, Ιωάννης Τσίμαρης και Φραγκίσκος Παρασύρης. Στις 10.00 θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, στις 11.00 τη δομή για ΑμεΑ «Μέριμνα» στη Βέροια και στις 12.00 τη μεταποιητική βιομηχανία ΑΣΠΙΣ. Στις 12.45 το κλιμάκιο των βουλευτών θα επιθεωρήσει τη Γέφυρα Πολυπλατάνου (Τάφρος 66). Θα επισκεφθούν στις 13.15 τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής και στις 14.00 το Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δέντρων. Στις 18.00 θα περιοδεύσουν στην αγορά της Βέροιας όπου θα συναντηθούν και με τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ στις 19.30 θα έχουν συνάντηση με στελέχη στον Σταθμό Αλεξάνδρειας.

Σέρρες

Στον Νομό Σερρών θα βρεθούν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και οι βουλευτές του Κινήματος Κατερίνα Καζάνη, Ελένη Βατσινά, Τάσος Νικολαΐδης και Ανδρέας Πουλάς. Θα επισκεφθούν στις 12.30 το Νοσοκομείο Σερρών, όπου θα έχουν συνάντηση με τη Διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό. Στις  13.30 θα περιοδεύσουν στην αγορά της Νιγρίτας. Το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο στις 17.00 και στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στις Σέρρες. Θα ακολουθήσει στις 19.00 Συνεδρίαση της Διευρυμένης Ν.Ε. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 20.30 με περιοδεία στην αγορά της πόλης των Σερρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ