«Το αύριο είναι αργά, πάμε τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στο Facebook συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία αλά… couple με τον Χριστοδουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, μετά τη δήλωση – στήριξης του Χριστοδουλάκη στον Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε κείμενο με δέκα υπογραφές βουλευτών. Μάλιστα, ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να συγκροτούν να μανιφέστο και απλώς περιμένουν τη στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν.

Τι αναφέρει το Big Mouth

Μετά τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που βγήκε και δήλωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του δημάρχου της Αθήνας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνω ότι τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε κείμενο με δέκα υπογραφές βουλευτών. Ναι πολύ καλά διαβάσατε, ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να συγκροτούν να μανιφέστο και απλώς περιμένουν τη στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν.

! Και για να μην ξεχνιόμαστε να σας πω ότι χθες εδώ διαβάσατε, αυτό που εξελίχθηκε λίγες ώρες αργότερα με την ανακοίνωση της στήριξης του Δούκα από τον σύντροφο Μανώλη Χριστοδουλάκη.