Κυριακή 28.05.2023

ΠΑΣΟΚ: «Αξιωματική αντιπολίτευση ξανά», το μήνυμα για τις εκλογές του Ιουνίου

Δράμα, Κιλκίς, Χίος, Αρκαδία, Λακωνία, Λασίθι και Ρέθυμνο δείχνουν τον δρόμο, όπως υπογραμμίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

«Στις επόμενες εκλογές ουσιαστικά επιλέγουμε αξιωματική αντιπολίτευση, σοβαρή και ικανή ή εγγύηση ήττας«

, λέει χαρακτηριστικά ένα από τα πιο βαριά ιστορικά ονόματα του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας ουσιαστικά ότι όχι μόνο δεν σκέφτεται κανείς στην Χαριλάου Τρικούπη την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ακριβώς αντίθετο επιθυμούν να δώσουν το τελικό χτύπημα στον Αλέξη Τσίπρα μέσω της επιστροφής των πασοκογενών ψηφοφόρων του στο κόμμα.

Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό ουσιαστικά τέλος ανεξάρτητα από τις εξελίξεις του Αλέξη Τσίπρα και οι νομοί που το κόμμα κατάφερε να κερδίσει την αξιωματική αντιπολίτευση, κάνουν τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να θέλουν να κυνηγήσουν την ανατροπή και να φέρουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο, στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Δράμα, Κιλκίς, Χίος, Αρκαδία, Λακωνία, Λασίθι και Ρέθυμνο δείχνουν τον δρόμο, όπως υπογραμμίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αναφέρονται στις εκλογικές περιφέρειες που πέρασαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά. Για να πετύχουν τον στόχο τους αυτό, επενδύουν στο κλίμα αποσυσπείρωσης που επικρατεί στην Κουμουνδούρου και εντείνουν τα καλέσματα τους στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν στήριξη στο ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

«Από τα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό Έλληνα, ελάτε ξανά να δυναμώσουμε την παράταξη μας, τον πραγματικό αντίπαλο της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ των εκλογών, ξεκινώντας ουσιαστικά ένα νέο μπράντεφερ στην τελική ευθεία με τον Αλέξη Τσίπρα, για την διεκδίκηση του χώρου της κεντροαριστεράς.
Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ