Παρασκευή 27.01.2023

ΠΑΣΟΚ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Ηλίας Λιβάνης – Προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη

Eίναι η τρίτη παραίτηση το τελευταίο διάστημα, χωρίς να υπολογίζουμε τη Ζέφη Δημαδάμα, που έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή της να μη συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Έντονος είναι ο προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι αποχωρήσεις από το ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών πληθαίνουν.

Ο λόγος γίνεται για τον Ηλία Λιβάνη, μια υποψηφιότητα στην οποία πόνταραν πολλά το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς αναμενόταν να δώσει τη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr, ο ίδιος αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως έχει ενημερώσει χαρακτηριστικά τη Χαριλάου Τρικούπη. «Δεν το βλέπω να είμαι υποψήφιος, θα σας βοηθήσω σε ό,τι με χρειαστείτε», φέρεται να είπε ο Ηλίας Λιβάνης.

Το προηγούμενο διάστημα, δύο ακόμα στελέχη απέσυραν την υποψηφιότητά τους. Ο γνωστός χειρουργός Βαγγέλης Γάκης στην Αιτωλοακαρνανία, με αιχμές μάλιστα κατά της ηγεσίας, και ο Γιώργος Πετρουλάκης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, στη Μαγνησία.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ