Δευτέρα 06.12.2021

Παππούς Mad Clip: Να μην κλείσει η υπόθεση, «είναι εγκληματική ενέργεια»

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%, αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν νωρίτερα

Έκκληση να μην κλείσει η υπόθεση του θανάτου του εγγονού του, απευθύνει ο παππούς του Mad Clip και δηλώνει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ δηλώνει πως «πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα». Χαρακτήρισε τον θάνατο του Mad Clip εγκληματική ενέργεια, ειδικά και μετά την ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «ασφαλώς και πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση σε όλα τα μήκη. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια. Στη στροφή εκεί που έφυγε και μπήκε στη μέση της ευθείας στα 15 μέτρα, 20, το αυτοκίνητο φάνηκε ότι φρέναρε. Τρελός ήταν; Ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν από τους καλούς οδηγούς, τρελός ήταν να φρενάρει όταν έχει πατήσει το γκάζι στο τέρμα»;

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν νωρίτερα. Επίσης, στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία στον οργανισμό του Mad Clip.

Όπως λέει ο παππούς του, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής έπινε ελάχιστα. «Μα και πως να έχει καταναλώσει; Αφού δεν μέθαγε ποτέ. Πήγε στον γάμο εκεί ήπιε δύο ποτήρια κρασί και τίποτα άλλο. Εν τω μεταξύ ουίσκι δεν έπινε ποτέ στη ζωή του αυτός, μόνο καμία μπύρα. Ο Πήτερ δεν έπινε ουίσκι ποτέ. Εντάξει; Ούτε βαριά ποτά ούτε τσίπουρα», επισήμανε.

Σημειώνεται ότι από την αστυνομική έρευνα έως σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ