Δευτέρα 04.12.2023

Πάπας Φραγκίσκος για Μεσανατολικό: “Παύσατε πυρ! – Δολοφονείται το μέλλον των παιδιών”

“Εν ονόματι του Κυρίου, σας παρακαλώ, σταματήστε”, είπε ο Πάπας Φραγκίσκος στους συγκεντρωμένους πιστούς, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, για την κατάσταση στο Μεσανατολικό

Πάπας Φραγκίσκος μιλώντας σε πιστούς που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου αναφέρθηκε και σήμερα στις τραγικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, λέγοντας: «Εν ονόματι του Κυίου, σας παρακαλώ, σταματήστε. Παύσατε πυρ!»

Ο ποντίφικας παράλληλα, ευχήθηκε «να ακολουθηθεί κάθε οδός που να μπορέσει να επιτρέψει την αποφυγή της διεύρυνσης της σύρραξης, να παρασχεθεί βοήθεια στους τραυματίες και οι βοήθειες να μπορέσουν να φτάσουν στους κατοίκους της Γάζας, όπου η ανθρωπιστική κατάσταση είναι σοβαρότατη».

Πάπας Φραγκίσκος: Έκκληση για την απελευθέρωση των ομήρων

O Πάπας Φραγκίσκος έκανε και πάλι έκκληση για την απελευθέρωση των ομήρων υπενθυμίζοντας ότι «ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλά παιδιά» τα οποία «πρέπει να επιστρέψουν στις οικογένειές τους».

«Πρέπει να σκεφθούμε τα παιδιά, όλα τα παιδιά του πολέμου αυτού, αλλά και της Ουκρανίας και άλλων περιοχών. Με τον τρόπο αυτό, δολοφονείται το μέλλον τους. Ας προσευχηθούμε για να βρεθεί η δύναμη, ώστε να πούνε, όλοι, ”φτάνει”», τόνισε στο τέλος

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ