Κυριακή 24.09.2023

Πανέτοιμη η Εθνική Ομάδα Χίου για τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας

Η αυτοδιοίκηση δεν είναι μία έννοια θεωρητική. Είναι μία απτή πραγματικότητα, ένας πυλώνας για την ποιότητα ζωής του κάθε πολίτη, μία σπουδαία δύναμη και δυναμική που επηρεάζει και διαμορφώνει την τοπική μας κοινωνία. Ο στίβος αυτός δεν είναι εύκολος. Θέλει όραμα, θέλει ψυχή, αγάπη, ευθύνη και βεβαίως θέλει ομάδα!

Η δική μας απάντηση σε αυτήν την πρόκληση είναι η συγκρότηση μιας ξεχωριστής ομάδας, απαρτιζόμενης από ανθρώπους ικανούς, δραστήριους και γεμάτους θέληση και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας, μίας ομάδας που ενώνει δυνάμεις, δεξιότητες και εμπειρίες, που ξεπερνά στερεοτυπικές διαχωριστικές γραμμές, με κοινό παρανομαστή τη δέσμευση μας να προχωρήσουμε μπροστά, να αναδείξουμε τις δυνατότητες του τόπου μας και να αντιμετωπίσουμε τις σύνθετες προκλήσεις που επηρεάζουν το αύριο κάθε Χιώτη και Χιώτισσας.

Συμπράττουμε και Δημιουργούμε την Εθνική Ομάδα Χίου που ξέρει, θέλει και μπορεί να χτίσει τη Νέα Χίο. Με όραμα αλλά και στοχοπροσήλωση, με συνέπεια, διαφάνεια και σκληρή καθημερινή δουλειά, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και το δυναμικό που διαθέτει ο τόπος μας.

Προχωράμε Μαζί, Προχωράμε Μπροστά, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας! Χτίζουμε τη Νέα Χίο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ