Δευτέρα 14.06.2021

Όσο θα υπάρχουν Σρόιτερ, θα “ανθίζουν” οι Καρανίκες (video)

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν. Ο Καρανίκας κάνει πόλεμο στο στούντιο του Alpha. Ρίχνει βλακείες σαν βροχή, κι ο Σρόιτερ τον χαζεύει.
Το διαδίκτυο καίγεται μετά τη “συνέντευξη” που έδωσε ο Καρανίκας στον παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ.
Εκατοντάδες είναι τα σχόλια χρηστών, τρολ και ψεκασμένων, οι οποίοι άλλοι σοβαρά κι άλλοι στην πλάκα “αναλύουν” τα “μηνύματα” και τις “ειδήσεις” που βγήκαν από τη “συνέντευξη” Καρανίκα. Δυστυχώς, εκεί έχουμε φτάσει μ΄ αυτή την τηλεόραση που έχουμε.
Συμπέρασμα: όσο θα υπάρχουν κανάλια και δημοσιογράφοι, που στο βωμό της ψωρο-τηλεθέασης θα δίνουν βήμα στον κάθε απίθανο Καρανίκα, τόσο οι Καρανίκες αυτού του τόπου θα κορδώνονται σαν τα παγώνια και τόσο θα βρίσκονται κάποιοι να βαράνε παλαμάκια στις τηλεοπτικές γιορτές ασημαντότητας.

“Όταν δοκίμασα κοκαΐνη και ηρωίνη”… με επιστημονικό τρόπο!

«Ναι έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, εις γνώση μου. Έκανα κοκαΐνη και ηρωίνη. Θέλω να σου πω ότι από τα 14 μου είμαι στρατευμένος στην Αριστερά.

Ό,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Δεν μου άρεσαν, δεν τα αγάπησα.

Όταν έκανα, το έκανα για να δω τι είναι αυτό που λένε, το οποίο γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα.

Σαν παρέα, κάτσαμε, το κουβεντιάσαμε, οργανωμένα παιδιά στην Αριστερά ήμασταν. Είπαμε να κάνουμε δοκιμή να δούμε και από εκεί μπορούμε να μιλάμε στον κόσμο.

Το κάναμε, με τρόπο επιστημονικό, με φίλο που ήταν γιατρός. Κάτσαμε να βρούμε ποια είναι η δοσολογία που δεν σε σκοτώνει, τον τρόπο που μπορείς να το κάνεις και να μην είναι επώδυνος, να μην είναι μεταδοτική αρρώστια, επίσης το περιβάλλον για να μην εκτεθούμε.

Μείναμε σε ένα σπίτι, να δούμε τι κάνει. Δεν το χαρήκαμε.

Η κόκα τζάμπα τη βγάζουνε, για έναν άνθρωπο που είναι ενεργητικός, κινητικός, δραστήριος. Δεν κατάλαβα, θεώρησα ότι είναι χαζό πράγμα. Δεν μου άρεσε, το είπα και στους φίλους μου. Η ηρωίνη είναι ένα άλλο πράγμα, είναι οπιούχο, που λέμε. Το έκανα, το δοκίμασα μία φορά, δε μου άρεσε.

Αυτές οι ουσίες σε κάνουν κάποια λέβελ πέραν του εαυτού σου. Είσαι ο εαυτός σου με μια ξένη ουσία. Πόσο ωραίο να είναι φιλοσοφικά αυτό; Η κάνναβη δεν σε κάνει άλλο άνθρωπο. Γι’ αυτό λέω ότι δεν είναι ναρκωτικό».

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: tomanifesto.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ