Ηδικηγόρος ενός εκ των δύο διασωστών που έπλεναν με λάστιχο ηλικιωμένη στην πυλωτή της πολυκατοικίας μίλησε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” και κατήγγειλε πως το περιστατικό ντροπής – για το οποίο παρενέβη εισαγγελέας – έγινε παρουσία του Δήμου και της Αστυνομίας.

Το γεγονός ότι «το περιστατικό έγινε συνοδεία ανθρώπου της δημοτικής αρχής από την κοινωνική υπηρεσία, το οποίο δυστυχώς δεν το ξέρει κανείς και δεν το λένε κιόλας» υποστήριξε και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού, Διονύσης Καμπιώτης.

«Της έσωσαν τη ζωή»

Η δικηγόρος κυρία Βάσω Πανταζή, υποστήριξε ότι επίσης ότι, εάν οι διασώστες τελούσαν αδίκημα παρουσία της αστυνομίας, θα έπρεπε να έχουν «περαστεί χειροπέδες».

Παράλληλα, υποστηρίζοντας τον πελάτη της ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα – όπως και το σπίτι που διέμενε – ήταν σε κακή κατάσταση και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να μπορέσει να μπει στο ασθενοφόρο που είναι αποστειρωμένος χώρος.

Η Βάσω Πανταζή ισχυρίστηκε πως οι δύο διασώστες δεν υπέβαλλαν σε μαρτύριο την ηλικιωμένη αλλά «της έσωσαν τη ζωή», γιατί «ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα».

«Κανείς δεν πλύθηκε στην πυλωτή, η κυρία αυτή δεν υπήρχε η δυνατότητα να τοποθετηθεί πουθενά αλλού, δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να καθαριστεί και να μπορέσει να μπει στο ασθενοφόρο που είναι αποστειρωμένος χώρος» είπε εκτός των άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: skai.g