Σάββατο 30.09.2023

Ορφανοτροφείο – κολαστήριο: Φρικαλέες στιγμές από τη σεξουαλική κακοποίηση αποκάλυψαν τα πέντε αγόρια

«Οι φάκελοι με τις εξετάσεις των παιδιών θα διαβιβαστούν από το νοσοκομείο στην εισαγγελία», δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Αποτροπιασμό προκάλεσαν όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν παιδιά, σε ορφανοτροφείο. Ειδικότερα, λεπτομέρειες μεταφέρουν στη δικαιοσύνη τα πέντε παιδιά από την στο ορφανοτροφείο – κολαστήριο.

Την ίδια στιγμή, οι εξετάσεις των παιδιών από ιατροδικαστή και ψυχιάτρους ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα των επιστημόνων έχουν ήδη σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πέντε αγόρια από 7 έως 11 ετών φέρονται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις παρουσία εργαζομένων του ορφανοτροφείου κολαστηρίου, με ισάριθμους εργαζόμενους της δομής να έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους.

Όσον αφορά τους ανήλικους εξακολουθούν να νοσηλεύονται, προσωρινά, στο νοσοκομείο Παίδων – Αγία Σοφία.

«Οι φάκελοι με τις εξετάσεις των παιδιών θα διαβιβαστούν από το νοσοκομείο στην εισαγγελία», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Τα παιδιά περιέγραψαν φρικαλέες σκηνές από τη σεξουαλική κακοποίησή τους.

Μάλιστα, η παραμέλησή τους ήταν φανερή ακόμα και από την υπουργό που τα είδε. Ζήτησαν να μην επιστρέψουν στο ορφανοτροφείο όπου διέμεναν, ενώ ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει πού θα φιλοξενηθούν.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ