ΕΛΛΑΔΑ - 28/01/2025 - 6:25 μμ
Ομαδικός βιασμός 16χρονης στην Πάτρα: Ο «μποξέρ» της έστειλε sms στο οποίο περιγράφει τα πάντα – Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι δύο
Περιέγραψε όλη την ειδεχθή πράξη αναλυτικά σε γραπτό μήνυμα το οποίο είναι στα χέρια των Αρχών
Αμφότεροι αρνούνται τον βιασμό και υποστηρίζουν πως όλα συνέβησαν με τη συγκατάθεση της ανήλικης.
Η αστυνομία αναζητά και τον τρίτο νεαρό με το ψευδώνυμο «μποξέρ» που έχει καταγγείλει η 16χρονη. Πρόκειται για έναν άνδρα που φέρεται να είναι αθλητής του μποξ και ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News», ο «μποξέρ» έστειλε μήνυμα στην ανήλικη μετά τον βιασμό, στο οποίο αναφέρει πως τη βοήθησε να βγει από το κτίριο, αναγνωρίζει ότι το κορίτσι ήταν μεθυσμένο και την άφησε έξω μόνη της σε άθλια κατάσταση.
Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο έχει δοθεί ήδη στις Αρχές. Στην εκπομπή προβλήθηκε το περιεχόμενο του μηνύματος, το οποίο είναι επεξεργασμένο καθώς ο «μποξέρ» περιέγραψε όλη την ειδεχθή πράξη αναλυτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος της 16χρονης, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους, καθώς και η μη επικοινωνία με το θύμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τσικνοπέμπτη στο μπαλκόνι: Επιτρέπεται η ψησταριά ή ρισκάρεις πρόστιμο;
11.02.2026 - 11:28 μμ
Όσιος Χατζηγιώργης & Όσιος Τύχων στην Αγιοκατάταξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας (Εικόνες)
11.02.2026 - 7:31 μμ
Διπλασιάστηκαν οι απόπειρες εξαπάτησης σε ηλικιωμένους το 2025 – Οδηγίες προστασίας
11.02.2026 - 1:18 μμ


















