Τετάρτη 21.02.2024

Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας «βλέπει» η Αστυνομία μετά την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Σε συναγερμό είναι η Αστυνομία μετά το χτύπημα που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (3/2/24) με βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας. Δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν εμφανιστεί μέσα σε ενάμιση μήνα, μετά από περίπου 6 χρόνια σιωπής της τρομοκρατίας στη χώρα μας και αυτό αν μη τι άλλο, προκαλεί προβληματισμό.

Σύμφωνα με Open, αυτά τα 6 χρόνια «σιωπής» της τρομοκρατίας, ενδεχομένως να τα χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να στρατολογήσουν νέα μέλη και κάπως έτσι, να μιλούν σήμερα στην Αντιτρομοκρατική για αναβίωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας, αν όχι για ολική επαναφορά της μέσα από τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μάλιστα, η οργάνωση που έκανε το «ντεμπούτο» στην τωρινή επίθεση, έξω από το υπουργείο Εργασίας, έκανε και μια επίδειξη πυγμής καθώς «χτύπησε» στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, με έναν εκρηκτικό μηχανισμό από το παρελθόν.

Τι βρίσκεται πίσω από τις δύο νέες τρομοκρατικές οργανώσεις

Υπενθυμίζεται ότι το άλλο χτύπημα, είχε γίνει στα ΜΑΤ πριν από ενάμιση μήνα και μάλιστα εκεί, είχαν βρεθεί «ορφανά» αποτυπώματα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο άτομα από την παλιά τρομοκρατία, να βρίσκονται πίσω από τις δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις και να χρησιμοποιηθεί καινούρια, «άφθαρτα» πρόσωπα ως εκτελεστικά όργανα.

Σύμφωνα με το Open, η Αστυνομία φοβάται τώρα για το επόμενο χτύπημα και αν αυτό, θα είναι αιματηρό…

Συγκλονιστικό είναι πάντως, το βίντεο – ντοκουμέντο, από τη στιγμή της έκρηξης έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Πηγή: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ