Παρασκευή 19.07.2024

Οινούσσες: Ο «δικός μας ρομπέν» από τα παιδιά της Αιγνούσας

Τα παιδιά μας στις ακριτικές Οινούσσες αγαπούν το θέατρο! Μέσα από τη θεατρική τέχνη μαθαίνουν! Μαθαίνουν να δοκιμάζουν, να εκθέτουν τα συναισθήματά τους, να «πέφτουν» και να σηκώνονται, να κάνουν λάθη, να ζουν και να δουλεύουν ομαδικά.
Με τη στήριξη της δημοτικής μας Αρχής τον παιδαγωγικό αυτό ρόλο ασκεί αποτελεσματικά το θεατρικό εργαστήρι λειτουργώντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει ιστορίες για να μας διηγηθεί!
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων ετών, μετά τον «Οδυσσεβάχ», το «Όνειρο μιας καλοκαιρινής νύχτας» και τον «κόσμο της κυρά- Αχτίτσας» την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου έρχεται μια νέα ιστορία.
Ο ιστορικός θρύλος ενός ήρωα ατρόμητου και δυνατού, ενός Κόμη. Η ιστορία του «δικού μας ρομπέν»! Ο «δικός μας Ρομπέν» είναι ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ο ήρωας, που φωλιάζει στην παιδική γωνιά της καρδιάς μας… τότε που «τα πρέπει» και «τα μη», τα επίκτητα «δώρα» της αναπόδραστης ενηλικίωσης μας, δεν έχουν ακόμα γράψει ανεξίτηλα πάνω μας!
Ταυτότητα Παράστασης: “ο δικός μας ρομπέν”
Διδασκαλία/Σκηνοθεσία: Στέισυ Λεονδή, Βασίλης Τριανταφύλλου
Παίζουν: Οι μαθητές του νηπιακού και παιδικού τμήματος
Μουσική διδασκαλία: Φώτης Πέζος
Φώτα/Ήχος: Focus Audio Vision
Αφίσα: ο μικρός Βασίλης Κρητικός & outofthebox.space
Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, ώρα 21:00
Αυλή Πνευματικού Κέντρου Οινουσσών «Γ.Χ.Λεμός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ