Σάββατο 01.10.2022

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 1η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Διοίκηση και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ. Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα αυτό, συμμετέχοντας ενεργά στη δράση, η οποία θα λάβει χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου από 11.00πμ – 14.00μμ στον οικίσκο έναντι της κεντρικής πύλης του Νοσοκομείου.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους τους πολίτες, ώστε να ενημερωθούν για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ένα δώρο ζωής!

Στη συνέχεια και εφόσον ενημερωθούν πλήρως μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, απλά δίνοντας λίγο σάλιο.

Γνωρίζεται πόσοι συνάνθρωποί μας έχουν την καθημερινή αγωνία για να βρουν ένα δότη συμβατό που θα τους σώσει τη ζωή και κυρίως τα μικρά παιδιά;

Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών ΧΑΡΙΖΕΙ τη ΖΩΗ σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (Λευχαιμία ή Λεμφώματα ή άλλα Αιματολογικά νοσήματα).

Τα ιατρικά κριτήρια για εγγραφή στο αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.xioshosp.gr.

                                                                                                                                    ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ