Τετάρτη 29.06.2022

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Χίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Χίο

Το καλοκαίρι έφτασε και ταξιδεύουμεστα ελληνικά νησιά μαζί με τον Τάσο Δούσηκαι τις «ΕΙΚΟΝΕΣ». Ατελείωτες παραλίες, χρυσαφένιες αμμουδιές, μοναδικά τοπία, πανέμορφα εξωκλήσια και φυσικά πεντανόστιμες τοπικές γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα. Πρώτος σταθμός του καλοκαιριού, η Χίος! Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 28Μαΐου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ»ταξιδεύουν στην αρχοντική και μυροβόλο Χίο!Μας ξεναγούν στο γεμάτο ιστορία κέντρο της πόλης, στο Κάστρο, αλλά και στο λιμάνι της Χίου που σφύζει από ζωή.Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν τον περίφημο Κάμπο, αλλά και τα Μεστά, το «οχυρωμένο» Μαστιχοχώρι με τη μεγαλοπρεπή εκκλησία του Μεγάλου Ταξιάρχη!

Την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ»επισκέπτονται το Πυργί, το Μαστιχοχώρι με τα διάσημα ξυστά, τα Καρδάμυλα,αλλά και τον παραδοσιακό Πιτυό. Στη συνέχεια, ανακαλύπτουν το ειδυλλιακό εκκλησάκι του Άγιου Ισιδώρου, αλλά και τις καλύτερες παραλίες στη βορειοανατολική Χίο.Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο ιστορικό μοναστήρι Νέα Μονή, στον Ανάβατο ή αλλιώς «τον Μυστρά του Αιγαίου» και καταλήγουν στο Αυγώνυμα για το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στη Χίο!

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Το ελληνικό καλοκαίρι ξεκινάει από τη Χίο!

Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ:

Από το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ