Παρασκευή 27.01.2023

Oι «χειροβομβίδες» Καλογρίτσα ανατινάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Διαθέτει και «αναμνηστικές φωτογραφίες» από… μαζώξεις

Ο εργολάβος δείχνει αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα

Άνω-κάτω έχουν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ οι αποκαλύψεις του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, μετά το sms που προσκόμισε στο ειδικό δικαστήριο με αποστολέα τον Νίκο Παππά, που αναφερόταν στη μετοχική σύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ Channel.

Σύμφωνα με τη στήλη big mouth του powergame.gr, o Χρήστος Καλογρίτσας δείχνει αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, ενώ, όπως αναφέρει το big mouth, o επιχειρηματίας διαθέτει και άλλο υλικό, όπως φωτογραφίες (αναμνηστικές, για να μην παρεξηγηθώ) από μια μάζωξη (πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες), που έλαβε χώρα στο σπίτι του Λευτέρη Κρέτσου, από κάτι επισκέψεις του Παππά και του Αρτεμίου στο γραφείο του.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Άνω-κάτω έχουν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ οι αποκαλύψεις του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Το χθεσινό SMS προφανώς και ήταν η αρχή μιας διαδικασίας που έχει δρομολογήσει ο επονομαζόμενος και ως «καπετάνιος» από τους Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη. Ο Καλογρίτσας, που προφανώς κρατάει backup, έχει αποφασίσει να δώσει ό,τι στοιχεία διαθέτει στη δημοσιότητα. Φυσικά, όπως πληροφορούμαι, διαθέτει και άλλο υλικό, όπως φωτογραφίες (αναμνηστικές, για να μην παρεξηγηθώ) από μια μάζωξη (πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες) που έλαβε χώρα στο σπίτι του Λευτέρη Κρέτσου, από κάτι επισκέψεις του Παππά και του Αρτεμίου στο γραφείο του και άλλα πολλά (που λέει και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Γενικώς, από τα λίγα που γνωρίζω, έχω την αίσθηση ότι κάπου εδώ έμπλεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό γιατί (απλώς) υποτίμησαν τον Καλογρίτσα.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ