Πέμπτη 11.08.2022

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τη χώρα μας

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2022

Το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τη χώρα μας

Προς ενημέρωση σας, σας προωθούμε σημεία συνέντευξης Οδ. Κωνσταντινόπουλου, Αντιπροέδρου Βουλής και Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον ΣΚΑΪ

  • Σε ότι αφορά στις νέες δημοσκοπήσεις, η ΝΔ από το 39% που ήταν στις εκλογές, είναι σήμερα στο 33%. Ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στο 32%, είναι σήμερα στο 23% και μόνο το ΠΑΣΟΚ αύξησε το ποσοστό του, που από το 8% πήγε στο 12,3%. Άρα ο μόνος κερδισμένος είναι το ΠΑΣΟΚ.
  • Για τις πυρκαγιές θα πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο και τα κόμματα να συνομιλούν χωρίς τοξικότητα και διατύπωση εκφράσεων που δε θα μας επιτρέπουν να συνεννοούμαστε για τα μεγάλα εθνικά θέματα. Αν θέλουν και τα υπόλοιπα κόμματα, εμείς είμαστε υπέρ της εθνικής συνεννόησης.
  • Για την Ηλεία και για το Μάτι που υπήρξαν ανυπολόγιστες καταστροφές, υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες από τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία δέκα χρόνια.
  • Ο πρόεδρός μας, Ν. Ανδρουλάκης, με έκθεσή του στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κατάφερε να εγκριθεί η πρότασή του για το μηχανισμό rescEu ο οποίος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης βοηθάει άμεσα τα Κράτη που βρίσκονται αντιμέτωπα με μία καταστροφή.
  • Αναρωτιέμαι φταίει το ΠΑΣΟΚ που φέτος δε λειτούργησε τίποτα και κάηκαν όλα; Που δεν είχαν γίνει αντιπυρικές ζώνες; Που δε μπορούσαν τα ελικόπτερα να πάρουν νερό; Που δεν υπήρχε προληπτικά παρουσία του στρατού;
  • Για το θέμα της ενέργειας, το ΠΑΣΟΚ, απέναντι στην πρόταση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει πλαφόν στη λιανική τιμή και όχι στη χονδρική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ