Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/03) στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων, την ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές.

Ο 52χρονος οδηγός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει, ενώ της έκανε και ανήθικες προτάσεις. Η 53χρονη άρχισε να φωνάζει και επίμονα ζητούσε τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού. Εκείνος ατάραχος ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο, ενώ στη συνέχεια άφησε τη γυναίκα σε μια στάση.

Εκείνη με τη σειρά της απευθύνθηκε στις Αρχές. Λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ.Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακοπουλος, μιλώντας στο newsit.gr σημείωσε: «Είμαστε επαγγελματίες οδηγοί, η δουλειά μας είναι να μεταφέρουμε το επιβατικό κοινό με ασφάλεια να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί και μετρημένοι. Το περιστατικό το έχει αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη. Πρέπει να πούμε σε κάποιους να σοβαρευτούν και να βάλουν μυαλό και μην παίρνουν έναν ολόκληρο κλάδο στο λαιμό τους».

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.

Ο οδηγός του λεωφορείου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.