Δευτέρα 04.12.2023

Ο Πολάκης «γκρέμισε» τις γέφυρες ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ -Ποιοι λένε πως η τακτική Κασσελάκη πλέον κοστίζει

Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης / Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η βαριά σκιά του Παύλου Πολάκη πάνω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έκοψε σε λιγότερο από ένα 24ωρο τις γέφυρες που έχτισε με κόπο και αρκετές υποχωρήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές και τα Τέμπη. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να μην είχε απαντήσει επίσημα στο Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου για το αν θα παραστεί στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ωστόσο ο Ευάγγελος Αποστολάκης, που θα τον συνόδευε στην εκδήλωση, είχε ήδη απαντήσει θετικά.

Η θέση στην πρώτη σειρά ήταν κενή με το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο κ. Κασσελάκης ίσως και να έδινε το «παρών», το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις ακαριαία στα δημοσιογραφικά γραφεία και στην Κουμουνδούρου.

Με το Γραφείο Τύπου να διαψεύδει ασθμαίνοντας την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να παρέμβει με αρκετή νευρικότητα.

«ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΕΜΕ!!! (Στην εκδήλωση για τον άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα!!!)

Κόψτε τα fake news!!!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ