Κυριακή 28.05.2023

Ο περιφερειάρχης στο συνέδριο λιμένων στην Ελευσίνα

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρηςσυμμετείχε σήμερα 01.04.2023ως μέλοςτης Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα.

Στην τοποθέτηση του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε στην έλλειψη διοίκησης και συντονισμού των λιμένων. Πρότεινε μεταξύ άλλων την συνένωση των λιμένων σε ευρύτερο επίπεδο, π.χ.Περιφέρειας η σε ομορων Δήμων. “Κάνω παράκληση σε όλους τους φορείς κ σε όλα τα επίπεδα να υπάρξει συνενενωση στη Διοίκηση των Λιμένων. Θέλω να τονίσω πως είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν κτιριακες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Σε μερικά λιμάνια που κάθε χρόνο δέχονται τους καλοκαιρινούς  μήνες χιλιάδες τουρίστες οι συνθήκες είναι τραγικές και επικίνδυνες και  από θαύμα δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα”.

ΟΠεριφερειάρχηςπέραντηςσυμμετοχήςτουστηνΕπιτροπήτουΣυνεδρίου,ήτανομιλητήςστηνΕνότηταμεθέμα:ΔιακυβέρνησηΛιμένωνΕλλάδος»καισυντονιστήςστηνσυζήτησημεθέμα«ΠολιτικέςΛιμένων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ