Δευτέρα 14.06.2021

Ο Πάνος Καμμένος αλλάζει κόμμα και οι «Ράδιο Αρβύλα» αλλάζουν κανάλι

Η ώρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον Μάκη

Το 2017 το Ελεγκτικό Συνέδριο επέβαλλε πρόστιμο στον Θέμο Αναστασιάδη ύψους 5.5 εκατ. ευρώ πέραν του ποσού των 1,6 εκατ ευρώ που είχε πληρώσει ως πρόστιμο στην Εφορία για απόκρυψη εσόδων. Το πρόστιμο επεβλήθη από το Ελεγκτικό Συνέδριο γιατί επρόκειτο περί προσώπου δημόσιου υπολόγου και δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες. Έτσι τώρα πρέπει να ισχύσει αναλόγως και για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος τότε είχε αποκαλύψει πανηγυρικά το θέμα!

-Τα ως άνω τα θυμήθηκα με αφορμή το πρόστιμο που όπως αποκάλυψε η στήλη επιβλήθηκε με καθυστέρηση πολλών ετών στον Mr. Zougla. Γιατί μόνο έτσι θα αποδείξει η ελληνική πολιτεία ότι δεν λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μετά την Eφορία επιβάλλεται να δράσει το Ελεγκτικό Συνέδριο και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Κρίστιαν ψάχνει σανίδα για τον Καμμένο

-Αν κάτι χαρακτήριζε διαχρονικά τον έμπορο όπλων Κρίστιαν Χατζημηνά ήταν η προσήλωση που επεδείκνυε έναντι των φίλων του. Αυτό επαναλαμβάνει και τώρα στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου. Ψάχνει με τον γνωστό κουτοπόνηρο τρόπο να δημιουργήσει διέξοδο στα αδιέξοδα του πρώην υπουργού. Κυρίως προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να ξεμπλέξει τον Πάνο από τις δεκάδες αντιδικίες που έχει με πρόσωπα που έβριζε όσο διέθετε βουλευτική ασυλία. Ο Καμμένος, έχοντας ως νομικό σύμβουλο τη σύζυγο του Έλενα Τζούλη, αλλά και τον δικηγόρο των Πατέρα και Βαξεβάνη, Γιάννη Απατσίδη, είχε προσχωρήσει στη λογική: «δεν καταλαβαίνω τίποτα και κανένα».

-Μάλιστα όταν έφταναν στο γραφείο του οι αγωγές, έκανε σαν μην έβλεπε. Όλα αυτά τα παλιά τα χρόνια γιατί τώρα που ήρθε η ώρα να πάει στο ταμείο, κατάλαβε ότι ο λογαριασμός είναι ιδιαίτερα υψηλός. Και επειδή τα ακίνητα δεν είναι ατελείωτα, ο Καμμένος, δεν θέλει να ξοδέψει ότι του έχει μείνει πληρώνοντας σε αγωγές.  Στο πλαίσιο αυτό προσέλαβε τον καλό δικηγόρο Θόδωρο Μαντά, ένα κανονικό άνθρωπο, ενώ επιστράτευσε και τον γίγαντα Κρίστιαν, μήπως του «κλείσει» κανένα από τα πολλά (ανοικτά) μέτωπα.

…και συμμαχία με Τράγκα

-Και μιας και αναφέρθηκα στον Καμμένο, εσχάτως έμαθα ότι έχει αρχίσει και μιλάει (τακτικά) με τον ηγέτη των «Ελεύθερων Ανθρώπων» Γιώργο Τράγκα, ελπίζοντας ότι μέσω αυτού θα
καταφέρει να ξαναμπεί στη Βουλή. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε. Ο πρόεδρος Πάνος, έχοντας αντιληφθεί ότι με τους ΑΝΕΛ, δεν έχει καμία απολύτως τύχη, σκέφτεται σοβαρά να συμπορευτεί με τον Τράγκα, για να αλλάξουν από κοινού τη μοίρα του τόπου.

-Οι δύο τους διατηρούν πολύ στενή σχέση από την περίοδο του αντιμνημονίου. Τόσο στενή που νονός των ΑΝΕΛ, ήταν ο θείος Γιώργος. Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η σύμπραξη των δύο μάλλον αφαιρεί παρά προσθέτει. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.

Φήμες για μετακίνηση του «Ράδιο Αρβύλα»

-Έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία που θέλει τους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα», να αποχωρούν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με προορισμό τον ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού. Κάποιοι μάλιστα διαδίδουν ότι το κανάλι του Αμαρουσίου έχει προχωρήσει τις σχετικές συζητήσεις και ότι μένουν τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

-Στη περίπτωση που θα επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, τότε κατά κοινή παραδοχή θα μιλάμε για πολύ μεγάλο deal από την πλευρά Κυριακού. Ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ούτε καν η παραμονή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπόμπολα

-Σας έγραφα χθες για την απόφαση των Ολλανδών να χωρίσουν τα τσανάκια τους με τον Λεωνίδα Μπόμπολα. Σήμερα σας έχω νεότερα, που συνδέονται κυρίως με την πρόθεση του τελευταίου να αποχωρήσει ακόμη και μέσα στην επόμενη βδομάδα από το τιμόνι της Ηλέκτωρ. Μάλιστα, ο Λεωνίδας δείχνει πολύ πικραμένος από την όλη εξέλιξη και γι αυτό σκέφτηκε να επισπεύσει την αποχώρησή του. Σχετικά τώρα με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και σε μεγάλο ανταγωνιστικό μαγαζί.

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.powergame.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ