Τετάρτη 07.06.2023

Ο Κασιδιάρης θεωρεί άκυρες τις εκλογές, μετά το μπλόκο στο κόμμα του -Δεν θα στηρίξει κανένα συνδυασμό

Ο ιδρυτής του κόμματος «Έλληνες», Ηλίας Κασιδιάρης / Φωτογραφία: EUROKINISSI – ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Άκυρες» θεωρεί της προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο «κόπηκε» προ ημερών από τον Άρειο Πάγο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα «Έλληνες» δεν θα στηρίξει κανένα πολιτικό κόμμα από αυτά που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές, ούτε το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου με το οποίο επιχείρησε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος Κασιδιάρη:

To Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ως γνήσιος εκφραστής των Εθνικών ιδεών και της Φιλοπατρίας, θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου «άκυρες» και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν πολιτικό σχηματισμό από αυτούς που λαμβάνουν μέρος, για τους κάτωθι λόγους:

Η πρόθεση της κυβερνητικής συμμορίας και του παραδικαστικού κυκλώματος ήταν -δια μέσου του αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων από την εκλογική διαδικασία- να διασπάσουν το ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που είχε σχηματιστεί με προμετωπίδα το Εθνικό Κόμμα και να οδηγήσουν το συγκεκριμένο κοινό που διέπεται από έντονα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας σε νεοπαγείς κομματικούς μηχανισμούς ή πρόσωπα, τα οποία είναι άμεσα ελεγχόμενα από την ίδια.

Κανένα από τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως “πατριωτικά” δεν πήρε δημόσια και ξεκάθαρη θέση για τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη-Βορίδη-Γεραπετρίτη αλλά και του Άρειου Πάγου, ο οποίος εντελώς πραξικοπηματικά και ενάντια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία απέκλεισε καθόλα νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς, στερώντας επί του πρακτέου το δικαίωμα επιλογής σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες, παραβιάζοντας έτσι και την Λαϊκή Κυριαρχία, η οποία προστατεύεται από το ίδιο το σύνταγμα στο Άρθρο 52.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί.

Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ