Παρασκευή 19.07.2024

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ φέρεται να κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του – Τα απειλητικά μηνύματα που έστελνε στην σύντροφό του

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του και να την έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έπειτα από την καταγγελία της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί που χειρίζονται τη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κάλεσαν και την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του να καταθέσει, προκειμένου να αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για τον φερόμενο ως δράστη.

Παράλληλα, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού της συντρόφου του, η ίδια αφού την ξυλοκόπησε, πήγε στο ΚΑΤ, από όπου και της έδωσαν βεβαίωση πως είναι χτυπημένη, και στη συνέχεια δεν πήγε απευθείας στην αστυνομία, όπως αναφερόταν αρχικά.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν πως η σύντροφος του δημοσιογράφου φοβήθηκε, καθώς εκείνος μέσω μηνυμάτων την απειλούσε για τη ζωή της και της έλεγε πως θα την βρει και θα της κάνει κακό. Τότε, εκείνη, έντρομη, επισκέφθηκε το Α.Τ. Ομόνοιας, όπου και τον κατήγγειλε, παρά τον αρχικό δισταγμό της.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος πληροφορήθηκε για την καταγγελία σε βάρος του, έστειλε ξανά μηνύματα στην σύντροφό του, στα οποία της έγραφε να την αποσύρει γιατί θα τον καταστρέψει.

Με ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της, έθεσε σε παύση τη σύμβασή του.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

«Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»

Για την συγκεκριμένη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, μίλησε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Η κοπέλα έχει καταγγείλει σωματική κακοποίηση και έχει νοσηλευτεί, οπότε υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε, μιλώντας στο Mega. «Καθημερινά η Αστυνομία χειρίζεται 60 αντίστοιχες υποθέσεις και είναι θετικό πως οι γυναίκες μιλάνε. Η ενδοοικογενειακή βία δεν έχει να κάνει με την ειδικότητα. Μπορεί κάποιος να καταγγείλει και ψυχολογική βία. Η τεχνολογία βοηθάει την Αστυνομία, γιατί υπάρχουν αποδείξεις. Στέλνουν συνήθως απειλητικά μηνύματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ