Τετάρτη 07.06.2023

Ο «αγανακτισμένος» αδελφός του Θανάση Καρτερού – «Διαμαρτυρόταν» για Τέμπη και Καραμανλή, με σκοπό την προώθηση της υποψηφιότητας Τσίπρα στις Σέρρες

Ο Μιχάλης Καρτερός, της γνωστής οικογενείας ή αν θέλετε της «οικογενειοκρατίας» του κόμματος, είναι η… Ζανέτ Τσίπρα της Μακεδονίας

Ένα από τα πρόσωπα που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» για την τραγωδία των Τεμπών έξω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες ήταν και ο κ. Μιχάλης Καρτερός, γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό της Μακεδονίας.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και σχετική φωτογραφία, γράφοντας: «Σέρρες τώρα. Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση». Για όλους όσοι δεν… τρώνε σανό αντιλαμβάνονται πως η διαμαρτυρία αυτή δεν έγινε παραμονές των εθνικών εκλογών για τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, αλλά η έγνοια της Αριστεράς του Καρτερού ήταν να «διαφημιστεί» μέσω αυτής η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες απέναντι στον Κ. Καραμανλή.

Ο Μιχάλης Καρτερός, της γνωστής οικογενείας ή αν θέλετε της «οικογενειοκρατίας» του κόμματος, είναι η… Ζανέτ Τσίπρα της Μακεδονίας. Όπως η αδερφή του προέδρου Α. Τσίπρα βρίσκεται στη θέση της επικεφαλής της ΝΕ Ανατολικής Αττικής, έτσι και ο ίδιος ως αδελφός του γνωστού Θανάση Καρτερούπροέδρου του ΔΣ της «Αυγής», κρατάει τα ηνία της ΝΕ Σερρών.

Α, παρέλειψα να αναφέρω πως ο Μιχάλης Καρτερός, που μάχεται εναντίον της «οικογενειοκρατίας», έχει και έναν γιο που επί ΣΥΡΙΖΑ είχε βολευτεί στο ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Πηγή: Parapolitika.gr, δημοσιεύτηκε στην στήλη «Αλάτι & Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ