Δευτέρα 02.08.2021

Νοτοπούλου: Μετά τους «τσέο» η… Ξενοδοχία

notopoulou

Η «Ξενοδοχία» στη Θεσσαλονίκη αγωνία αναφέρει το tweet της Κατερίνας Νοτοπούλου φέρνοντας στο νου μνήμες από τους… τσέο. Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα του κόμματος ανάρτησε δελτίο Τύπου με ανάλογο τίτλο προκειμένου να αναδείξει την αγωνία των ξενοδόχων.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Κατερίνα Νοτοπούλου είχε αποκαλέσει τους CΕΟ ως «τσέο» με αποτέλεσμα του twitter να πάρει… φωτιά. Τότε είχε κάνει και η ίδια λόγο για σαρδάμ και μάλιστα ακολουθώντας την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάλογες περιπτώσεις είχε πετάξει το μπαλάκι αλλού γράφοντας σχετικά:

«Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου σαρδάμ στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το «σαρδάμ» του κ. Θεοχάρη που μπέρδεψε το «Thomas Cook Collapse» με το «business as usual». Τα σχόλια δικά σας»

Αυτή τη φορά πρόκειται για γραπτές ανακοινώσεις που ενδεχομένως κινούνται στη λογική της δημιουργίας λέξεων και ορισμών κατά το δοκούν στην γλωσσοπλαστική λογική των νεωτερισμών. Σε κάθε περίπτωση πάντως η… Ξενοδοχία ως έννοια μάλλον δεν υφίσταται σίγουρα πάντως δεν σχετικά ως ορισμός όπως για παράδειγμα η… φανοποιεία!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι αρμόδια για τον Τουρισμό και πέραν του διαρκή καταγγελτικού και λόγου η βασική πρόταση που έχει καταθέσει είναι κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνομιλίας κατά τη διάρκεια της οποίας καλούσε τους εργαζόμενους στον τουρισμό και την εστίαση να απεργήσουν την περίοδο που η κυβέρνηση ανακοίνωνε την άρση του Lockdown και το άνοιγμα των τουριστικών υπηρεσιών.

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.liberal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ