Κυριακή 27.11.2022

Νότης Μηταράκης: Είναι ντροπή και μόνο ντροπή να βανδαλίζεται το πανεπιστήμιο στη Χίο

Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον βανδαλισμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ, την ΠΚΣ και το ΜΑΣ όπως γράφετε και στους τοίχους του πανεπιστημίου στα γκράφιτι.

Με αυτή την αφορμή είδαμε και τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου και Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη να αναδημοσιεύει την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου γράφοντας ”Είναι ντροπή και μόνο ντροπή να βανδαλίζεται το πανεπιστήμιο στη Χίο

Δείτε την ανάρτηση:

Ολόκληρη η ανακοίνωση  της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου:

”ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Χίου: Βανδάλισαν το Πανεπιστήμιο μας ώστε να γνωστοποιήσουν την ταυτότητα τους.
Θα τους δώσεις ασυλία;

Σήμερα το πρωί γίναμε αποδέκτες αυτών των αποτρόπαιων εικόνων, βανδαλισμού των κτηρίων του Πανεπιστημίου μας από τους γνωστούς πλέον και όχι άγνωστους, (αφού γνωστοποίησαν την ταυτότητα τους), οι οποίοι καταστρέψαν τον χώρο της εισόδου του Πανεπιστημίου, ενός δημοσίου ιδρύματος που έχει ως σκοπό του την επιμόρφωση των φοιτητών.

Δυστυχώς για την πλειοψηφία των Ελλήνων φοιτητών αυτές οι εικόνες είναι γνώριμες, αν όχι συνηθισμένες.
Εικόνες ντροπής , που αποτελούν ασέβεια στην Δημοκρατία και στις αρχές μας ως λαός.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους υπαίτιους πως η ελληνική κοινωνία έχει κουραστεί να πληρώνει τις καταστροφές και τον “αγώνα” σας από την τσέπη της.

Ήρθε στιγμή να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.

Τα πανεπιστήμια είναι φορέας μάθησης και διακίνησης δημοκρατικών ιδεών και μόνο!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου”

Άραγε αυτή την ”παρέμβαση” θα την πληρώσει το ίδρυμα για να αποκαταστήσει τις ζημίες συνεπώς ο Έλληνας φορολογούμενος ή θα κινηθούν οι διαδικασίες από το ίδρυμα ώστε να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους ;;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ