Πέμπτη 23.05.2024

Νίκος Καρβέλας: Αερίστηκε στον αέρα του MEGA, «Συγγνώμη» – Η αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη

Δείτε το επικό βίντεο

Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τις ψυχαγωγικές εκπομπές να του “επιτίθενται” πως ήταν αγενής με την Νίκη Λυμπεράκη (δείτε τις φορές που ήρθαν σε σύγκρουση στον αέρα του MEGA). Πολλά ήταν τα σχόλια ωστόσο που γράφτηκαν και στα social media.

Η συνέντευξη του έγινε ζωντανά και δεν ήταν γενικά λίγες οι αμήχανες στιγμές ανάμεσα σε παρουσιάστρια και συνεντευξιαζόμενο. Μια από αυτές ήταν όταν αερίστηκε στο πλατό

Όταν ο Νίκος Καρβέλας αερίστηκε στο πλατό της εκπομπής Μεγάλη Εικόνα

Μπορεί στην αρχή να μην παρατηρήθηκε, ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου ο Νίκος Καρβέλας την ώρα που μιλούσε αερίστηκε στο πλατό, με τον καλλιτέχνη να γελάει και να χάνει τα λόγια του. Από την άλλη και η Νίκη Λυμπεράκη δεν συγκρατήθηκε και γέλασε. Η συζήτηση όμως συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να σχολιάζουν τίποτα…

Το σχόλιο του για την θρησκεία

Μέσα στη συζήτηση για τη ζωή και την καριέρα του, καθώς και για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Νοοσοφία», ο μουσικοσυνθέτης εξέφρασε τις απόψεις του για τη θρησκεία και για την εκκλησία.

«Η θρησκεία είναι ό,τι πιο κατάπτυστο υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Ξέρεις τι σημαίνει πιστεύω; Με αγάπη στο λέω. Πιστεύω σημαίνει ότι δεν γνωρίζω. Όταν λες πιστεύω σε κάτι είναι σαν να λες πιστεύω σε αυτό που δεν γνωρίζω. Εννοείται ότι δεν έχω προσευχηθεί, είσαι σοβαρή τώρα; Δεν υπάρχει θρησκεία, υπάρχει εκκλησία. Η θρησκεία είναι μία έννοια της θεϊκής παρουσίας, εμείς ξέρουμε την εκκλησιαστική παρουσία, παπάδες βλέπουμε. Βλέπουμε μία ιεραρχία, όπως ο στρατός, από ανθρώπους με μαύρα και χρυσοποίκιλτα που λένε ακατάληπτες φράσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Καρβέλας.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει ένα μεγάλο καλό στην ανθρωπότητα, που τους το δίνω. Η θρησκεία αποτελεί ενισχυτικό της σεξουαλικής διέγερσης. Η θρησκεία έχει σχέση με το σεξ», είπε αμέσως μετά ο Νίκος Καρβέλας για να τονίσει ότι: «Όπως στο λέω αυτό το πράγμα. Αν δεν υπήρχε η ηθική που σου λέει “απαγορεύεται να πας με αυτή τη γυναίκα ή με αυτόν τον άνδρα”, δεν θα υπήρχε η διάθεση να το κάνεις, ο πόθος. Η θρησκεία έθεσε τις βάσεις, είναι σεξουαλικό ενισχυτικό. Το σεξ είναι από τα πολύ βασικά τροφοδοτικά της ευτυχίας. Η εκκλησία έπαιξε σημαντικό ρόλο και ακόμα παίζει. Χωρίς την εκκλησία, το σεξ είναι κάτι πολύ απλοϊκό και φυσιολογικό πράγμα».

Πηγή: youweekly.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ