Πέμπτη 27.01.2022

Νέος «οχετός» Πολάκη κατά Χρυσοχοΐδη και Κεραμέως

Παρ’ ότι δηλώνει γιατρός και παρ’ ότι υπήρξε πρώην υφυπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης, ακόμη δεν έχει αντιληφθεί πως πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας στην κοινωνία  εν μέσω μιας φονικής πανδημίας. Ο κ. Πολάκης παρασυρόμενος από την δική του, αλλά και των συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ, πολιτική τακτική της «εργαλειοποίησης» (σ.σ. όπως π.χ. επιχειρήθηκε με την Δικαιοσύνη), καταγγέλλει την κυβέρνηση για εργαλειοποίηση της πανδημίας.

Σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, ταυτίζει την απαγόρευση διαδηλώσεων, με την απαγόρευση δημοκρατικών ελευθεριών. Ο κ. Πολάκης ακόμη δεν μπορεί να αναγνωρίσει, ούτε ως γιατρός, ούτε φυσικά ως πολιτικός, την ανάγκη του επιχειρηματικού κόσμου να σηκώσει κεφάλι μετά από ένα πολύμηνο lockdown  και την παράλληλη προσπάθεια της χώρας να θωρακιστεί απέναντι σε ένα νέο επιθετικότερο στέλεχος του κοροναϊού.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του βρίσκει αφορμή για νέες ύβρεις και χαρακτηρισμούς που μόνο στο «πολάκειο» ήθος συναντά κανείς, όπως το να αποκαλεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, «Χρυσοχουντίδη», θεωρώντας τον μάλιστα τον ίδιο τον υπουργό ως υπεύθυνο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Υπεύθυνη θεωρεί επίσης και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην οποία επιτίθεται  με επίσης αήθη πολιτικά τρόπο, χαρακτηρίζοντάς την «Κεραμιδαριό».

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του ο κ. Πολάκης:

«Η τελευταία απόφαση για την απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν ήταν εισήγηση των λοιμωξιολόγων αλλά της άλλης επιτροπής και φτιάχτηκε για τον κ.Χρυσοχοίδη – Χρυσοχουντίδη και την κ.Κεραμέως -Κεραμιδαριό.Πραγματικά τσακίστηκε στο δρόμο η όλη προσπάθεια εργαλειοποίησης της πανδημίας προκειμένου να υπάρξει απαγόρευση δημοκρατικών ελευθεριών όπως και η Πανεπιστημιακή αστυνομία για την οποία υποστηρίζουν κάποιοι ότι υπήρχαν αστυνομικά τμήματα και επί χούντας».

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ