Παρασκευή 12.04.2024

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας – Το σημείωμα στην τσάντα και η παραγγελία δύο ατόμων

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την υπόθεση της της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, που βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα ανοιχτά του Πόρου και κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου, όπου και παρέμεινε για έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία, μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

«Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά», φέρεται να έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης στην παραλία Εδέμ.

Στο σημείο αυτό βρέθηκε το συνεργείο της εκπομπής και μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων αλλά και άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει την Σταυρούλα αλλά ούτε είχε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.

Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένειά της και το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν τελικά να πάρουν από την σορό της, πιστεύεται πως θα ρίξει φως στο σκοτάδι που καλύπτει τον θάνατό της από αδιευκρίνιστα αίτια.

Σημαντικά θεωρούνται και τα στοιχεία που αναμένονται από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου που δεν βρέθηκε αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού.

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας είπε: «Θα πήγαινε όπως είπε μετά τις 20 Αυγούστου, διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές.»

Η εκπομπή μίλησε εκ νέου με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου. Όπως αναφέρει, είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι. Δεν έδωσε μεγάλη σημασία, αλλά αυτό που θυμάται είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ