Παρασκευή 19.07.2024

Νέα καταγγελία από την 43χρονη για γνωστό δικηγόρο: “Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει”

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος

“Δύο μέρες μετά το συμβάν με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι μου ζητάει συγνώμη. Μου έλεγε ότι μετάνιωσε, λυπήσουμε πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου”, αναφέρει η 43χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον πασίγνωστο δικηγόρο

Η 43χρονη δικηγόρος δείχνει στην κάμερα του MEGA τα σημεία στο πρόσωπο και το σώμα στα οποία δέχτηκε, όπως καταγγέλλει, χτυπήματα από τον 70χρονο πρώην σύντροφο, εργοδότη και γνωστό δικηγόρο. Το νέο άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε στις 28 Απριλίου στου Ρέντη.

«Τσακωνόμαστε για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να μου λέει ότι είμαι μεγάλη κ… και ότι δεν έχει δει μεγαλύτερη. Ένα δικηγορικό τίποτα, που το πήρε στο γραφείο και με τίμησε. Όταν τόλμησα να αντιδράσω και να πω ότι δεν σε χάλασε κιόλας, ένα σωρό δουλειές σου έβγαζα, με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει, κινδυνεύοντας να σκοτωθούμε. Από την αριστερή πλευρά ο αστυνομικός το διαπίστωσε, φαινόταν η μελανιά στο πρόσωπό μου», ανέφερε η 43χρονη.

Αμέσως μετά το επεισόδιο ο γνωστός δικηγόρος στάθμευσε το αυτοκίνητο και έφυγε. Η 43χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, όπου υπέβαλλε μήνυση και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η δικηγόρος φέρει εξοίδηση (πρήξιμο – φούσκωμα) στην αριστερή βρεγματική χώρα, εκχύμωση στον αριστερό βραχίονα και μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα.

«Εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Το οξύμωρο είναι ότι μου έχει υποβάλλει μήνυσή ότι εγώ υποτίθεται τον χτύπησα, μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου, αλλά όταν λέω καθόλου, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι τον χτύπησα. Δεν έχω λάβει αντίγραφο της δικογραφίες για την έγκληση που μου έγινε», είπε η 43χρονη.

Μετά την επίθεση εναντίον της την παρακαλούσε να αποσύρει την μήνυση και να τον λυπηθεί

Η 43χρονη δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button, αλλά ούτε και την μεταφορά της σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες. Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα είναι βία και απειλή. Η δικηγόρος εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο τους δυο τελευταίους μήνες ως εξωτερική συνεργάτης.

«Είχαμε κάνει τη συμφωνία την οικονομική για ένα εξευτελιστικό ποσό για δικηγόρο, 400 ευρώ το μήνα και είχε γίνει η συμφωνία ότι το υπόλοιπο των χρήματων θα δινότανε από εκείνον με τη μορφή ανάληψης κατ’ αποκοπή υποθέσεων, οπού θα κρατούσα την αμοιβή. Αυτό δεν έγινε ποτέ». Ο δικηγόρος, αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή.

«Δύο μέρες μετά το συμβάν ο συγκεκριμένος με κάλεσε για να μου πει ότι δήθεν μου ζητά συγγνώμη. Του το έκλεισα. Εκείνος μου προσέφερε δουλειά λέγοντας μου ‘θέλεις να σου στείλω μια υπόθεση’, τηλέφωνα επι τηλεφώνων, να μου λέει ποσό μετάνιωσε, ‘λυπήσου με πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μου’. Μου έχει αφήσει μια πικρά και μια οργή όπου κάθε περίεργος χειροδικεί για να καταφέρει αυτό που θέλει για να αποφύγει τις ευθύνες του για να ξεσπάσει», είπε η 43χρονη δικηγόρος.

Η σύζυγος του ποινικολόγου διαψεύδει τις κατηγορίες

H σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει ότι δέχεται bullying από την 43χρονη και όπως λέει, ακόμα και στην αθλιότητα όρια αξιοπρέπειας.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της».

Το MEGA επικοινώνησε με το γνωστό δικηγόρο, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά το περιστατικό και κάνει λόγο για ψευδείς καταγγελίες.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η γυναίκα έφερε:

Εξοίδηση στην αριστερή βρεγματική χώρα

Εκχύμωση στην αριστερή υπογνάθιο χώρα

Μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα

πηγή parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ