Τρίτη 21.09.2021

ΝΔ για πόθεν έσχες Πολάκη: Γιατί δεν δήλωνε 15 χρόνια την εταιρεία της συζύγου του;

Σειρά ερωτηματικών δημιουργεί το Πόθεν Έσχες που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία καθώς όπως προκύπτει από τη δήλωσή του η εταιρεία της συζύγου του που λειτουργεί από το 2004 δηλώθηκε πρώτη φορά το 2019.

«Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία» σημειώνει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα το κυβερνών κόμμα επανέρχεται στο γεγονός ότι ο κ. Πολάκης είναι ανεμβολίαστος και τον καλεί να απαντήσει αν το γνωρίζουν αυτό οι ασθενείς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει  ο κ. Πολάκης.  Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν.

Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…

Και κάτι ακόμη: Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι «γενικός χειρούργος» (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι «χειρουργός», μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια  δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος).

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.liberal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ