Τετάρτη 24.04.2024

Να τιμωρηθεί, δεν θέλω συγγνώμη, λέει ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση για μια μερίδα κοντοσούβλι

Περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό

O μάγειρας σε ουζερί της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από πελάτη για ένα κοντοσούβλι, δηλώνει ότι δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του δράστη και ζητά την τιμωρία του.

Μιλώντας στο Mega ο 65χρονος περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση που δέχθηκε. Όπως λέει δεν μπορεί να κοιμηθεί τις νύχτες ενώ έχει πόνους από το τραύμα που του προκάλεσε ο δράστης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czw1547jdcgp)

Σχετικά με το πώς έγινε το περιστατικό τόνισε: «με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει “όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας”. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, κοντοσούβλι. Μου λέει “βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές”. Το κοντοσούβλι το σερβίρω μες πιλάφι. Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει “θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;” Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω “στοπ”. Είμαι 65 χρονών , επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου. Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά. Είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν “αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει”».

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ