Κυριακή 28.05.2023

Μηταράκης για εκλογές: Στη Χίο ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα, σας ευχαριστώ!

«Φίλες και φίλοι, είναι μία μοναδική σε μέγεθος νίκη της Νέας Δημοκρατίας, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Νιώθω προσωπικά μία πολύ βαθιά συγκίνηση μετά από μία δύσκολη τετραετία σκληρούς και ειλικρινούς προσφοράς στη Χίο και σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόδοση σήμερα.

»Καταφέραμε να ξεφύγουμε από την μιζέρια, να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις, να βάλουμε τις βάσεις για μία πιο ισχυρή και σύγχρονη Χίο. Σε αυτές τις εκλογές ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρατάξεων. Ο λαός έκρινε και αποφάσισε και στήριξε με μοναδικό ποσοστό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Απέβαλε την τοξικότητα και κοίταξε μπροστά στο μέλλον.

»Η σημαντική αύξηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε στα πρώτα ποσοστά πανελληνίως, αποδεικνύει ότι το κόμμα είχε ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο και συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιούς μου. Με αυτά τα ποσοστά η Νέα Δημοκρατία δικαιούται και τις δύο έδρες! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, στα Ψαρά, την Αιγνούσα και τα κέντρα των ετεροδημοτών, την εκπληκτική ομάδα που έχω στο γραφείο εδώ και τέσσερα χρόνια και την καταπληκτική μου οικογένεια που με στήριξε σε όλα τα δύσκολα.

»Εδώ, η Χίος είναι το γαλάζιο νησί και αποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα για τη Χίο. Ο λαός έδωσε μία σαφή εντολή αυτοδυναμίας. Το πείραμα της απλής αναλογικής απέτυχε, οδηγεί δυστυχώς σε νέες εκλογές και στις νέες εκλογές η Νέα Δημοκρατία στη Χίο θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό.

»Δεσμεύομαι απέναντί σας να ολοκληρώσω την τετραετία, να δουλέψω σκληρά, να προσφέρω στο νησί και σας ευχαριστώ. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά, με τον Νότη!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ