ΚΟΣΜΟΣ - 22/01/2022 - 1:30 μμ
Μια δουλειά όνειρο: Εταιρεία προσφέρει μισθό 150.000 δολαρίων για drifter
Εταιρεία αυτοκινήτου στην Αμερική πραγματοποιεί για διαγωνισμό και προσφέρει ένα αστρονομικό ποσόν για όποιον είναι καλύτερος στο drift!
Η Dodge, λοιπόν, πραγματοποιεί έναν μεγάλο διαγωνισμό στην Αμερική προκειμένου να εντοπίσει και να προσλάβει το καλύτερο ταλέντο στο drifting.
Η καμπάνια που έχει ήδη ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτω από το σλόγκαν «Chief Donut Maker», ήδη συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους απανταχού επίδοξους drifters. Μάλιστα, για να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση η εν λόγω ενέργεια, επιστρατεύτηκε για το τηλεοπτικό σποτ της αμερικάνικης φίρμας ο πρωταθλητής παλαιστής Bill Goldberg.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί, οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν βίντεο με το οποίο θα επιδεικνύουν τις οδηγικές τους ικανότητες. Μια επιτροπή από τη Dodge θα επιλέξει τους 10 φιναλίστ και στο τέλος, μέσω ειδικής αξιολόγησης, ο τελικός νικητής θα προκύψει μεταξύ των δύο καλύτερων οδηγών (οι συμμετοχές στον διαγωνισμό θα γίνονται δεχτές μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου).
Δείτε παρακάτω το τηλεοπτικό σποτ της Dodge


















