Τετάρτη 24.04.2024

Μέγκαν Μαρκλ: Οι άγνωστοι ομηρικοί καβγάδες με τον Χάρι για μία συνέντευξη

Μία συνέντευξη φαίνεται ότι στοιχειώνει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου οι Σάσεξ είχαν εξαπολύσει πυρά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας και η δούκισσα συγκλόνισαν τον κόσμο, όταν κάθισαν με την Όπρα Γουίνφρεϊ και έκαναν αρκετούς εκρηκτικούς ισχυρισμούς.

Είχαν υποστηρίξει πως υπήρχαν συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του πρίγκιπα Άρτσι, με τη Μέγκαν Μαρκλ να αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη συνέντευξη, με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Quinn να παραδέχεται πως το ζευγάρι αισθάνεται το ίδιο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι μετανιώνει για τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ επειδή δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενε με τη Μέγκαν Μαρκλ. Υπήρξαν φίλοι τους που τους ενθάρρυναν να πιστέψουν ότι ο κόσμος ήθελε να ακούσει την αλήθεια τους, αλλά αντίθετα χλευάστηκαν και επικρίθηκαν ευρέως, ενώ αποκόπηκαν εντελώς από τη βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί πραγματικά την οικογένειά του παρά τα λάθη τους. Έχει κολλήσει στο Μοντεσίτο χωρίς να έχει πολλά να κάνει και δεν έχει τρόπο να επιστρέψει στη ζωή που γνώριζε πριν γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Tom Quinn.

Ο γνώστης των βασιλικών θεμάτων μοιράστηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν αισθάνεται το ίδιο με τον Χάρι για την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Όπρα.

Η αμετανόητη Μέγκαν Μαρκλ

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μετανιώνει για τη συνέντευξη και το γεγονός ότι νιώθουν διαφορετικά είναι πηγή έντασης ανάμεσά τους.

Στην αρχή ήταν απελευθερωτικό. Εννοώ το γεγονός ότι μπόρεσαν να πάρουν την εκδίκησή τους και πολύ δημόσια για αυτό που ένιωθαν ότι τους είχαν κάνει. Αλλά ήταν σοκαρισμένοι με το αποτέλεσμα όταν τους χλεύσαν ακόμα και στο South Park.

Άρχισαν πραγματικά να αναρωτιούνται αν το είχαν τραβήξει πολύ και αυτό το συναίσθημα έχει μόνο αυξηθεί τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν», υπογράμμισε ο Tom Quinn.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ