Τετάρτη 01.12.2021

«Με όλα αυτά που έχω ζήσει λέω ότι δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει μέχρι σήμερα, τα πρώτα της βήματα., αλλά και την προσωπική της ζωή

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις μεγαλύτερες υποθέσεις που έχει αναλάβει εώς τώρα, το δύσκολο ξεκίνημά της, καθώς και την οικογένειά της.

Καλεσμένη με τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, Mega Stories, μίλησε για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας μέχρι και σήμερα.

«Στα πρώτα μου βήματα ήμουν πιο άγρια. Πέταγα κάτι ατάκες που έμεναν. Μετά μαζεύτηκα, είχα το θράσος, το θάρρος και την τόλμη», εξήγησε.

Όπως είπε στην συνέχεια, όλες οι υποθέσεις που χειρίζεται απαιτούν εξαιρετική λεπτότητα, ειδικότερα εκείνες όπου ο θύτης είναι ο ίδιος, που αποζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια και να λυθεί το μυστήριο. «Πρέπει να χειριστεις την κατάσταση με τη λεπτότητα ενος χειρούργου. Εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα τεντωμένο σχοινί, μια λάθος κίνηση μπορεί να χαλάσει τα πάντα, θέλει μεγάλη προσοχή», δήλωσε.

Έπειτα, μίλησε για τις απειλές που έχει δεχτεί λόγω της φύσεως του επαγγέλματός της και εξήγησε πως ποτέ κάτι τέτοιο δεν την επηρέασε. «Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καβαδιας του έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε».

Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο, το συμπέρασμα, στο οποίο έχει καταλήξει είναι πως το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Με όλα αυτά που έχω ζήσει λέω οτι δεν υπάρχει. Ακόμη μαθαίνω το έγκλημα, εξελίσσεται και το παρακολουθώ. Υπάρχει ο τέλειος ερευνητής. Εγώ μπαίνω στη θέση του θύματος,στις τελευταίες στιγμές του, τι είδε πως ένιωσε».

Ο γιος της τότε, ήταν που συμπλήρωσε την μητέρα του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και εκφράζοντας τον θαυμασμό του.

«Το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν το κοινωνικό της έργο. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει. Αντλεί δύναμη από την πίστη της. Προσπαθεί πάντα να διαχειριστεί κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ζει τη στιγμή με τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ