Δευτέρα 04.12.2023

Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες εξετάσεις του ηθοποιού δεν δείχνουν να είχε πάρει κάποια ναρκωτική ουσία

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται πιο αναλυτικές εξετάσεις και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει μήνες για να διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου

Ο τραγικός θάνατος του Μάθιου Πέρι δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης, όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο αγαπητός ηθοποιός, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε μετά τον ρόλο του στα «Φιλαράκια», πέθανε το Σάββατο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια σε ηλικία 54 ετών.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο TMZ ότι οι ερευνητές έκαναν ένα τεστ στον ηθοποιό που αποκάλυψε ότι δεν είχε το οπιοειδές αναλγητικό φαιντανύλη ή το συνθετικό ναρκωτικό μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μήνες, για να διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

spl121246_001

Η Post επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι ο εκλιπών ηθοποιός βρισκόταν στο τζακούζι του και δεν ανέπνεε. Η ταυτότητα του καλούντος δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές, αν και το TMZ ανέφερε ότι ήταν η βοηθός του Πέρι, η οποία πήρε τηλέφωνο όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Ο αστυνόμος Σκοτ Γουίλιαμς του LAPD, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών-ληστειών, δήλωσε την Κυριακή ότι «η αιτία θανάτου μπορεί να μην γίνει γνωστή για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια».

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ