Πέμπτη 06.10.2022

Μανούσος Μανουσάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για την Ειρήνη Παπά – «Την είχα δει…»

«Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος άνθρωπος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε… υπέροχος άνθρωπος»

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος ήταν ανιψιός της σπουδαίας ηθοποιού μίλησε στο Πρωινό και ανέφερε: «Έμεινε στην Κηφισιά με τον ξάδερφό μου. Σήμερα το πρωί πέθανε στις 8…»

Και υπογράμμισε ο σκηνοθέτης στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Δεν γνωρίσουμε τα αίτια του θανάτου, αλλά λόγω ηλικίας… και γενικά η υγεία της είχε περάσει περιπέτειες τον τελευταίο καιρό».

Και πρόσθεσε για την Ειρήνη Παπά: «Την είχα δει πριν λίγες μέρες, πριν δέκα μέρες… δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ. Θα την θυμόμαστε πάντα… Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος άνθρωπος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε… υπέροχος άνθρωπος!»

«Πρώτα είσαι άνθρωπος, μετά γυναίκα, μετά ηθοποιός»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, Ειρήνη Παπά είχε πει: «Πιστεύω ότι πρώτα είσαι άνθρωπος, μετά γυναίκα, μετά ηθοποιός. Πώς θα βάλω το επάγγελμα να με φάει, να μπω σε ένα κουτάκι και να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Και αυτή να ‘μαι αλλάζω. Κάποτε η σταρ ήταν διαφορετική. Σήμερα είναι αλλιώτικη. Κάποτε ο σταρ ήταν ο ένας, ο άλλος, σήμερα είναι ο Αλ Πατσίνο. Κάποτε οι σταρ φορούσαν τουαλέτες, σήμερα φοράνε μπλουτζίν σχισμένα, όλο τρύπες. Αύριο θα είναι τα μαλλιά πράσινα. Εγώ αποφάσισα να μην ακολουθήσω… ».

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ