Σάββατο 21.05.2022

Μάνος Δασκαλάκης: Μένει έξω από την Πάτρα και επισκέπτεται ψυχίατρο

«Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», λέει γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της – Δείτε βίντεο

Σε συγγενικό σπίτι και απομονωμένος από την τοπική κοινωνία της Πάτρας βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Όπως μετέδωσε σήμερα ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, σήμερα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζει λίγο έξω από την Πάτρα, περίπου σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, σε ένα συγγενικό του σπίτι, στο οποίο έχει απομονωθεί.

Δείτε βίντεο:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ.

Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ