Κυριακή 28.05.2023

Μακριά από τους τζάμπα μάγκες!

Μιχάλης Μαρδάς

Το κόμμα Κασιδιάρη δεν θα συμμετέχει στις εκλογές και αυτή η είδηση προκαλεί ικανοποίηση σε όλους όσους δεν ανέχονται νεοναζιστικά μορφώματα να μπαίνουν στη Βουλή.

Επειδή όμως τίποτα δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά θα πρέπει να μείνει στην ιστορία και το ποιοι με τις κινήσεις τους ζήτησαν την αποπομπή τους. Την ώρα που σφύριζαν και σφυρίζουν κάποιοι αδιάφορα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και με τα λόγια και με τις πράξεις μπήκαν μπροστά και ζήτησαν να μπει μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Κανένα άλλο κόμμα δεν προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση και ο λόγος για κάποιους από τους αμέτοχους είναι προφανής. Η στόχευσή τους ήταν και είναι να εκμεταλλευτούν πολιτικά οφέλη είτε από την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές είτε από τον αποκλεισμό του. Το κλείσιμο του ματιού στους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη για τους περισσότερους αποτελεί πρόκληση αλλά δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί. Ετσι νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν και έτσι κάνουν.

Αυτό όμως που δεν έχουν δικαίωμα είναι κάποιοι να το παίζουν τζάμπα μάγκες με τις πρωτοβουλίες άλλων και να προσπαθούν να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους τους! Για αυτό επαναλαμβάνουμε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν για αυτή την υπόθεση. Η αποχή του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων και το όχι του Βαρουφάκη στον αποκλεισμό δεν θα πρέπει να ξεχαστούν.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ