Σάββατο 30.09.2023

Μαχαίρωσε τον σύντροφό της κατά την διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι

Η γυναίκα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, με ένα τραύμα να εντοπίζεται κάτω από την καρδιά

Ένας 50χρονος επιχειρηματίας στην Σπάρτη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την σύντροφο του κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Σύμφωνα με το STAR, η γυναίκα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, με ένα τραύμα να εντοπίζεται κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί έπιασε το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τους τένοντές του. Ο 50χρονος επιχειρηματίας ικέτευσε την σύντροφό του να τον αφήσει και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξάωρη επέμβαση.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή»

«Έπιασα την λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε και το χέρι. Τα θυμάμαι όλα. Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο, είχαμε μια επαφή σαν ζευγάρι. Δεν υπήρξε λογομαχία. Ήμασταν σε μια ήρεμη κατάσταση. Η κατηγορία είναι απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης. Το μαχαίρι το είχε δίπλα της, κρυφά χωρίς να το αντιληφθώ εγώ και τη στιγμή εκείνη με μαχαίρωσε στην καρδιά, στην κοιλιακή χώρα, λίγο πιο κάτω από την καρδιά. Το συγκεκριμένο μαχαίρι δεν ήταν μαχαίρι που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για αγροτικές εργασίες» είπε ο 50χρονος μιλώντας στο Star.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή. Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο. Είπε στην απολογία της πως ήταν ατύχημα επειδή κάτι της είπα και δεν της άρεσε. Ισχυρίστηκε πως εγώ της είπα ‘είσαι η γυναίκα της ζωής μου’ και δεν της άρεσε και ξεκινήσαμε μια λογομαχία.»

«Δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Υπήρχε μία ζήλια όπως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να έχουμε. Δεν τσακωνόμασταν, δεν με απείλησε ποτέ. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζώης μου» εξήγησε ο 50χρονος.

Πηγή: enikos.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ