Σάββατο 02.03.2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Στο φως οι ροζ αγγελίες μέσω των οποίων ο 34χρονος εξέδιδε τις ανήλικες – Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Ο 34χρονος είχε αναλάβει να φέρει σε επαφή τις ανήλικες με «ακριβούς» πελάτες – Τουλάχιστον 10 ραντεβού κλείστηκαν μέσω των αγγελιών που ανέβηκαν σε πλατφόρμες γνωριμιών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στο οποίο κομβικό ρόλο είχε μια 31χρονη, με το όνομα «Λορέλα», που συστηνόταν ως αισθητικός και έτσι προσέγγιζε και στρατολογούσε τις μαθήτριες.

Πέρα από την 31χρονη μαστροπό ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 34χρονος ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει σε επαφή τα κορίτσια με «ακριβούς» πελάτες τάζοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Ο ίδιος είχε και το ρόλο του φωτογράφου, καθώς είχε τραβήξει ημίγυμνες πόζες από μια 17χρονη και μια 15χρονη και τις είχε ανεβάσει σε γνωστές «ροζ» ιστοσελίδες, προκειμένου να διαφημίσει τις παράνομες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από τις επίμαχες πλατφόρμες κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού με τα κορίτσια από τα οποία οι μαστροποί κρατούσαν ποσοστά από τις αμοιβές τους.

Το protothema.gr φέρνει στο φως τις ροζ αγγελίες με τις οποίες ο 34χρονος έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες του κύκλωματος, αλλά και τις συνομιλίες με τους ενδιαφερόμενους από τον περασμένο Απρίλιο.

kykloma_mastropeias__4_
kykloma_mastropeias__1_

Σε αυτές, ο 34χρονος Ν.Σ. έχει δημοσιεύσει τον αριθμό της ανήλικης υποσχόμενος μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία… Στη συνέχεια, απαντά στους υποψήφιους πελάτες πως η κοπέλα έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα και με κυνικότητα υπόσχεται πως θα «εξυπηρετηθούν όλοι»!

Παράλληλα, ο αδίστακτος μαστροπός απαντά σε μήνυμα πως η κοπέλα της φωτογραφίας «έρχεται είτε μόνη της είτε και δύο μαζί» ενώ, όπως λέει, τις γνώρισε σε ένα club.

kykloma_mastropeias__2_
kykloma_mastropeias__3_

Η χυδαία ανάρτηση ανέβηκε τον προηγούμενο μήνα και σε δεύτερη ιστοσελίδα «γνωριμιών». Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που παρουσιάζει το protothema.gr από την αγγελία, εμφανίζεται το ίδιο κινητό τηλέφωνο και ημίγυμνες φωτογραφίες των δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από τις επίμαχες πλατφόρμες κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού με τα κορίτσια από τα οποία οι μαστροποί κρατούσαν ποσοστά από τις αμοιβές τους.

Ενας από τους πελάτες ήταν και ο 55χρονος συλληφθείς από την Νίκαια ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι φέρεται να έκλεισε ραντεβού με τις δύο ανήλικες έναντι αμοιβής 100 ευρώ η κάθε μία.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ