Τετάρτη 22.05.2024

Κρίσιμες ώρες για την 22χρονη από το τροχαίο – «Είναι άσχημα, αλλά εγώ ελπίζω» λέει η μάνα της

Η νεαρή κοπέλα φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα – Τι λέει η μητέρα της στο protothema.gr

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 22χρονης Φανής, η οποία βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο Πόρτο Ράφτη, καθώς η κοπέλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 22χρονη φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ένα αιμάτωμα αλλά, όπως λέει η μητέρα της, οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα να τα καταφέρει και να κρατηθεί στη ζωή.

troxaio-1Η 22χρονη Φανή
troxaio-2

Η μητέρα της μιλά στο protothema.gr και εκφράζει τη δική της ελπίδα πως το κορίτσι της θα τα καταφέρει και θα κερδίσει αυτή τη μάχη πάρα τις εκτιμήσεις των γιατρών.

«Είναι πολύ άσχημα, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι και οι γιατροί δεν μας δίνουν καμία ελπίδα. Της έχουν κάνει ήδη ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο τις πρώτες ώρες και περιμένουμε. Εγώ ελπίζω να γίνει κάτι», λέει η κυρία Ζωή και μιλά για το πάθος του 27χρονου Νίκου για την ταχύτητα που οδήγησε τον ίδιο στο θάνατο και την κόρη της στο κρεβάτι της Εντατικής.

Η στιγμή του τροχαίου:

Φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:

 

troxaio-markopoylo__4_
troxaio-markopoylo__3_
troxaio-markopoylo__2_
troxaio-markopoylo__1_
Θεωρητικά έτρεχε, για να γίνει αυτό που έγινε. Το γνώριζα το παιδί, δεν είχαμε πει πολλές κουβέντες.

Ξέρω ότι είχε ξανατρακάρει με μηχανή, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, και είχε και άλλα δύο ατύχηματα.

Αυτό το αυτοκίνητο δεν τον κυκλοφορούσε καιρό, το είχε πάρει και το είχε στο συνεργείο για να του κάνει αναβάθμιση, να το κάνει πιο γρήγορο» αναφέρει η μητέρα της 22χρονης.

27xronos-markopoyloΟ 27χρονος Νίκος

Πηγή: Ρrotothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ