Τρίτη 31.01.2023

Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Είναι υπεύθυνος των όσων λέει – Θα τον μηνύσουμε για συκοφαντική δυσφήμιση

«Θα τον μηνύσουμε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας «εκτόξευσε βολές» και απειλές για μηνύσεις προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορουμένης για τους θανάτους των τριών παιδιών της στην Πάτρα, ερωτηθείς αν «ο Μάνος Δασκαλάκης θα κατονομάσει στην κατάθεσή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου την κατηγορουμένη ως τη δολοφόνο του 9χρονου παιδιού του», απάντησε:

«Αν ο κ. Δασκαλάκης πει αυτά, τότε θα πρέπει να γνωρίζει πως είναι υπεύθυνος των όσων λέει. Και, επειδή η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει καμία από τις πράξεις τις οποίες της καταλογίζουν, θα τον μηνύσουμε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, προέβλεψε ότι η δίκη δεν θα ξεκινήσει σήμερα, όπως έχει προγραμματιστεί.

«Έχουμε ένα υπόμνημα 132 σελίδων προς την ανακρίτρια. Θα διαβαστεί όλο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και στη συνέχεια θα πρέπει η ανακρίτρια να το μελετήσει για να λάβει τις αποφάσεις της σχετικά με το κατηγορητήριο για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Άρα, αποκλείεται να έχουμε ολοκληρώσει μέχρι τις 12/1, οπότε και έχει οριστεί η έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης, μετά τη διακοπή της» ανέφερε.

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δεν δόθηκε αναβολή. Έχω μέχρι τον Απρίλιο μια σειρά σημαντικών υποθέσεων που έχω αναλάβει. Μεταξύ αυτών και το κακούργημα για τον θάνατο του φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού. Γι’ αυτό και ζήτησα αναβολή μέχρι τον Απρίλιο. Άλλωστε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αρκετό χρόνο μέχρι να παρέλθει το 18μηνο», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ